Brink trekhaak monteren auto

Trekhaken in Spijkenisse

Trekhaken kunnen erg handig zijn, denk aan het vervoeren van materialen, het koppelen van een fietsendrager tot het vervoeren van uw caravan. U kunt kiezen uit een vaste trekhaak, afneembare trekhaak of een wegdraaibare trekhaak. Een afneembare trekhaak wordt ook wel een demontabele trekhaak of losse trekhaak genoemd. De keuze tussen deze trekhaken is afhankelijk van het soort auto dat u rijdt.

Laat Vakgarage Troost Spijkenisse u adviseren in deze keuze. Als Vakgarage hebben wij een actieve samenwerking met Brink (Thule) voor de levering van trekhaken in Spijkenisse. Meer informatie? Kom langs Vakgarage Troost Spijkenisse in Spijkenisse. Mailen of bellen mag ook naar info@vakgaragetroost-spijkenisse.nl of 0181-615533.

Brink trekhaak

Vakgarage vertrouwt op de kwaliteit van de trekhaken van Brink. De vaste trekhaak van Brink is een conventionele trekhaak en is het laagst geprijsd van alle trekhaken. Net als bij andere trekhaken wordt ook bij de ontwikkeling van de vaste trekhaak gelet op het design van de auto. Bijvoorbeeld door het vermijden van een bumperuitsnede. Vaste trekhaken van Brink zijn leverbaar voor vrijwel elke auto. Voor sommige modellen is een flensuitvoering (2- of 4-gats) verkrijgbaar.